طرز تهیه کیک :
آرد و بیکینگ پودر را در یک ظرف ریخته و مخلوط کنید و 3 بار الک کنید تا سبک شود.
فر را روی حرارت 180 درجه سانتی گرار قرار دهید و 15 دقیقه زمان دهید تا گرم شود .
شکر ، تخم مرغ ، وانیل و اسانس هل را در یک ظرف ریخته و با دور تند همزن به مدت 10 دقیقه بزنید تا رنگ آن روشن شود و دانه های شکر احساس نشوند .
روغن مایع را به مواد تخم مرغی افزوده و با دور کند هم زن به مدت 1 دقیقه هم بزنید .
سپس مواد خشکی را که از قبل الک نموده اید به تدریج طی چند مرحله به مواد افزوده و با دور خیلی کند همزن در حد مخلوط شدن هم بزنید .
قالب مورد نظر را با روغن جامد چرب کرده و آرد پاشی کنید . قالب را بر عکس کرده و تکان دهید تا اضافه های آرد از قالب خارج شوند .
مایع به دست آمده کیک را درون قالب ریخته و در طبقه وسط فر که از قبل گرم نموده اید به مدت 35 دقیقه در دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا کیک پخته شود .
پس از پخته شدن کیک را از فر خارج نموده و چند دقیقه صبر کنید تا کیک خنک شود . پس از خنک شدن کیک را از قالب خارج کنید و در ظرف مورد نظر قرار دهید .
طرز تهیه شربت کیک :
همه مواد لازم شربت را در یک ظرف ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید تا زمانی که شکر حل شود و وقتی 1 دقیقه جوش زد شربت کیک آماده است و زیر شربت را خاموش کنید .
کیکتان که کاملا خنک شد و شربت از حرارت افتاد با قاشق روی کیک بریزید و کنار بگذارید .
طرز تهیه حلوا :
ابتدا آب و شکر و زعفران را روی حرارت ملایم قرار دهید تا زعفران رنگ پس دهد و به جوش بیاید بعد گلاب را افزوده و زیر حرارت را خاموش کنید .
آرد را تفت دهید و مدام هم بزنید تا تغییر رنگ دهد و طلایی شود .
کره و روغن مایع را افزوده سپس شربت را اضافه کنید مدام هم بزنید تا حلوا یک تکه شود و به تابه نچسبد ، حلوایتان آماده است تا حلوا داغ است روی کیک بریزید که سریع شکل بگیرد و روی حلوا را صاف کنید و با شکلات تخته ای یا هر چیز دیگری که دوست دارید تزیین کنید .
نکته :
1_ کیک را در هر قالبی که دوست دارید میتوانید بگذارید مثلا اگر در قالب رولت قرار دهید میتوانید وقتی حلوا روی آن میریزید برش دهید .
2_ کیک حلوا را 2 ساعت در یخچال نگهداری کنید سپس برش بزنید .